Nieuwbouw op hoog niveau in regio Amersfoort

Zoekt u als particulier een professionele aannemer of wilt u voor uw bedrijf een partner om een nieuwbouwproject te realiseren? Op van Dasselaar van Dijk kunt u rekenen.

Samen met u ontwikkelen wij uw droompand

van Dasselaar van Dijk - nieuwbouwhuis in Nijkerk

Uw wensen voorop

Uw droomhuis laten realiseren? Dan gaat u een proces in waar zekerheid en duidelijkheid voorop staan. Van Dasselaar van Dijk is de professionele partner om uw project mee te voltooien. Van ontwerp tot eindresultaat staan wij voor u klaar.

van Dasselaar van Dijk - nieuwbouwprojecten in de regio Amersfoort

Advies vanaf het begin

Denkt u na over een tuinhuisje? Of bent u bezig met de ontwikkeling van een recreatiepark? Wellicht heeft u uw droomhuis laten uittekenen door een architect. Ook voor nieuwbouw bent u bij van Dasselaar van Dijk aan het juiste adres. Uw wensen worden vertaald naar een prachtig resultaat.

van Dasselaar van Dijk - specialisten in bouw

Alleen maar specialisten

Uw project dient voor u vlekkeloos te verlopen. U wilt geen problemen met ontbrekende vergunningen, onjuiste tekeningen of het verkeerde bouwmateriaal. Omdat deze zaken voor u waarschijnlijk niet vanzelfsprekend zijn, zoekt u een professional. Iemand die begrijpt wat er nodig is voor het slagen van uw project. Daarom adviseert van Dasselaar van Dijk u graag.

Ja, ik wil graag vrijblijvend advies

Een uitbouw of verbouwing lijkt misschien een heel gedoe. Wij willen het zo gemakkelijk mogelijk maken voor u. In een persoonlijk gesprek lichten wij graag de mogelijkheden toe. Wij horen graag van u!