Al 20 jaar de specialist in de regio Amersfoort

Een verbouwing aan uw huis of bedrijfspand is een persoonlijke zaak. Dan zoekt u ook een partner die met zorg, betrokkenheid en aandacht uw project begeleidt.

Dat begrijpt Bouwbedrijf van Dasselaar van Dijk maar al te goed. Een bouwproject kan voor u erg onoverzichtelijk lijken. Daarnaast krijgt u te maken met onderaannemers, elektriciens, schilders, noem het maar op. Bouwbedrijf van Dasselaar van Dijk ziet hoe lastig dat is en maakt het u makkelijk.

U heeft altijd één vast contactpersoon. Daarmee bespreekt u alle zaken en details. U weet altijd bij wie u terecht kunt met vragen en aanpassingen. Duidelijk, en voor u een zorg minder.

Bouwbedrijf van Dasselaar van Dijk is al meer dan 25 jaar werkzaam in de regio Amersfoort. In die jaren hebben wij alle soorten projecten al eens langs zien komen. Wij weten dan ook precies wat er moet gebeuren en helpen u graag van begin tot eind: de juiste vergunningen, goed materiaal, en gespecialiseerd personeel. Daarmee krijgt u zekerheid over uw project en een schitterend eindresultaat.

Uw wensen spreken wij uitgebreid met u door, zodat u een goed idee krijgt van de werkzaamheden en het eindresultaat. Daarna ontvangt u een heldere offerte waarin het bouwproces duidelijk voor u wordt uitgetekend. Zo behoudt u inzicht in het proces en weet u precies wat u krijgt.