Uw uitbouw is bij ons in goede handen

Een uitbouw voegt ruimte en meerwaarde toe aan uw woning. Wilt u ook genieten van extra leefruimte? Dan helpt Bouwbedrijf van Dasselaar van Dijk u graag. Zo heeft u geen zorgen, maar wel een fijne samenwerking met een professionele partij.

Alle ruimte die u nodig heeft

van Dasselaar van Dijk - uitbouw met kelder en zolder in Amersfoort

Uw woning uitbouwen

De woning uitbreiden met een serre, een schuur in de tuin of toch een bijkeuken aanbouwen? Bouwbedrijf van Dasselaar van Dijk heeft de ervaring om de bouw vlekkeloos te laten verlopen. Wij denken graag met u mee over de ideale oplossing.
 

van Dasselaar van Dijk - renovatie van gevel en verbouwing binnen het pand

Duurzaam verbouwen

Een verbouwing mag u geen zorgen geven. Daarom heeft u één contactpersoon bij wie u terecht kunt. Door korte lijnen van communicatie weet u altijd waar u aan toe bent. Een helder proces, zodat u zich op belangrijker zaken kunt richten.

van Dasselaar van Dijk - uitbouw woonkamer in Amersfoort

Meer licht met een serre

Met 20 jaar ervaring in de regio Amersfoort geven wij u altijd een passend advies. Daarnaast profiteert u nog het hele jaar van de BTW verlaging van 21 naar 6%. Een kans die u niet wilt missen. Neem dus contact op, dan komen wij graag langs voor een persoonlijk gesprek.

Ja, ik wil graag vrijblijvend advies

Een uitbouw of verbouwing lijkt misschien een heel gedoe. Wij willen het zo gemakkelijk mogelijk maken voor u. In een persoonlijk gesprek lichten wij graag de mogelijkheden toe. Wij horen graag van u!