Verbouwen, uitbouwen en meer met uw bouwspecialist voor de regio Nijkerk


Gaat u verbouwen of aanbouwen en schakelt u hiervoor graag een specialist in? Bouwbedrijf van Dasselaar van Dijk is hét adres voor al uw bouwprojecten in zowel Nijkerk, Amersfoort, en omgeving. Of het nu gaat om een verbouwing of het realiseren van een uitbouw, wij draaien onze hand er niet voor om. Wij zijn dé
partner die elk project met zorg, betrokkenheid en expertise begeleidt. Ons bedrijf zorgt namelijk voor overzicht, ongeacht het soort bouwproject dat u aanpakt.

Bouwbedrijf voor particulieren en bedrijven

Bouwbedrijf van Dasselaar van Dijk in Nijkerk is er voor zowel particulieren als bedrijven. Wij nemen de organisatie en realisatie van elk bouwproject uit handen, maar passeren u daar nooit in. Alles doen we in overleg, om samen het gewenste resultaat te realiseren. Dankzij onze jarenlange ervaring in allerlei projecten weet u altijd waar u aan toe bent. Dit geldt zowel voor een verbouwing, uitbouw of een ander bouwproject. Het bouwproces wordt duidelijk voor u uitgetekend, dus verrassingen zijn uitgesloten.

Waarom ons inschakelen voor uw bouwproject?

Of het nu gaat om aanbouwen of een andere verbouwing, samenwerken met Bouwbedrijf van Dasselaar van Dijk levert u altijd voordelen op:

· Bouwbedrijf van Dasselaar van Dijk is al meer dan 25 jaar actief en dus kiest u voor betrouwbaarheid en kwaliteit.
·  Uw specifieke wensen staan centraal en daarin denken we graag met u mee.
·  U heeft altijd één contactpersoon voor elk bouwproject.
·  Ons gespecialiseerd personeel zorgt voor een schitterend eindresultaat.

Kortom, schakel ons bedrijf in voor al uw bouwprojecten rondom Amersfoort of  Nijkerk, en vraag vrijblijvend meer informatie of een offerte aan!