Verbouwen met het mooiste resultaat

Heeft u verbouwplannen in de regio Amersfoort? Denkt u bijvoorbeeld aan een nieuwe trap, of wilt u eindelijk een mooi keukeneiland? Neem dan contact op met van Dasselaar van Dijk.

Eindelijk uw droomkeuken realiseren

Verbouw van schuurzolder tot woonruimte

Geen loze ruimte meer

Wilt u uw schuur verbouwen tot werkruimte/ woonruimte of de zolder opdelen in slaapkamers? Van Dasselaar van Dijk helpt u om uw project zorgeloos te laten verlopen. Van ontwerp tot realisatie werkt u met één contactpersoon. Zo weet u bij wie u moet zijn en praat u altijd met een professional met overzicht over uw project.

van Dasselaar van Dijk - verbouwing van landhuis te Nijkerk

De mooiste werkplek

Denkt u erover om uw pand te verbouwen tot prachtige winkel of praktische kantoorruimte? Dat zijn projecten die veel kennis en kunde vereisen. Bij van Dasselaar van Dijk vindt u een partner met inzicht en ervaring. Uw project kan zo snel en efficient gerealiseerd worden. Daarbij houdt u overzicht over het werk en de kosten. Geen onverwachte verrassingen dus.

van Dasselaar van Dijk - voor verbouw van particuliere of zakelijke panden

Kleine stap, groot effect

Wellicht heeft u nog geen goed idee hoe u uw project moet aanpakken. Of heeft u al een uitgewerkt plan van uw architect? In welk stadium uw project zich bevindt, van Dasselaar van Dijk begeleidt u graag naar het perfecte resultaat. En dat tegen een eerlijke prijs.

Ja, ik wil graag vrijblijvend advies

Een uitbouw of verbouwing lijkt misschien een heel gedoe. Wij willen het zo gemakkelijk mogelijk maken voor u. In een persoonlijk gesprek lichten wij graag de mogelijkheden toe. Wij horen graag van u!