Portfolio

Uitbouw

Breid uw woonruimte uit en geniet van een prachtige aanbouw. Met 30 jaar ervaring in het realiseren van bouwprojecten bieden wij vakmanschap en creativiteit. Of het nu gaat op een ruime woonkeuken, een serre of een grotere woonkamer, wij realiseren uw visie met oog voor detail en kwaliteit.

Verbouw

Heeft u altijd al uw huis willen verbouwen, is het tijd voor een nieuwe frisse look, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een nieuwe trap, keukeneiland of uw zolder verbouwen, dan helpt bouwbedrijf vandasselaarvandijk u graag verder.

Nieuwbouw

Altijd al uw droomhuis willen realiseren? Dan gaat u een proces in waar zekerheid en duidelijkheid voorop moeten staan. Van ontwerp tot realisatie praat u altijd met één contactpersoon. Zo weet u bij wie u moet zijn en praat u altijd met een professional die overzicht heeft over uw project.

Renovatie

Altijd al uw bestaande woning willen vernieuwen? Dan begint u aan een proces waarin zekerheid en duidelijkheid centraal staan. Van het eerste ontwerp tot de uiteindelijke realisatie heeft u altijd één contactpersoon. Hierdoor weet u precies bij wie u terecht kunt en spreekt u altijd met een professional die een volledig overzicht heeft over uw project.