EINDELIJK UW DROOMRUIMTE REALISEREN

Bouw je droomhuis in Doorn met van Dasselaar en van dijk

Droomt u van een eigen, op maat gemaakt huis in de prachtige groene omgeving van Doorn? Bouwbedrijf Van Dasselaar en Van Dijk staat voor u klaar om deze droom werkelijkheid te maken. Met meer dan drie decennia ervaring in de bouwsector zijn wij uw vertrouwde partner voor nieuwbouw, uitbouw en verbouwprojecten. Ons bedrijf onderscheidt zich door een persoonlijke aanpak en een op maat gesneden service, waarbij we nauw samenwerken met lokale vakmensen. We zorgen ervoor dat uw bouwproject in Doorn niet alleen voldoet aan al uw wensen, maar ook nog eens van de hoogste kwaliteit is dankzij het gebruik van premium materialen.

Bouwen in Doorn betekent kiezen voor een leven te midden van bossen en natuur, zonder in te leveren op bereikbaarheid en voorzieningen. En met onze huidige BTW-verlaging van 21% naar 9% op specifieke werkzaamheden zoals stuc-, schilder- en isolatiewerk, is het nu nog aantrekkelijker om te investeren in een kwalitatief huis. Ongeacht de grootte van uw project, ons team staat klaar om u te begeleiden bij iedere stap: van eerste tekening tot de uiteindelijke realisatie.

Bij Van Dasselaar en Van Dijk begrijpen we dat het bouwen van uw droomhuis in Doorn een flinke onderneming is. Daarom denken we met u mee en bieden we flexibele oplossingen om uw bouwplannen haalbaar en betaalbaar te maken. Bent u geïnteresseerd in onze diensten of wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen in Doorn? Neem dan gerust contact met ons op via 033 – 245 93 98 of stuur een e-mail naar info@vandasselaarvandijk.nl. Samen maken we van uw droomhuis een thuis.

achtergrond groot huis

Duurzaam en stijlvol wonen: Nieuwbouw door Van Dasselaar en Van Dijk

Ontdek de kunst van maatwerk in bouw met Van Dasselaar en Van Dijk, uw bouwpartner die staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Ons bouwbedrijf, gelegen in het hart van Hoevelaken, brengt vakmanschap en lokale expertise samen om uw droomwoning in Doorn tot leven te wekken. Wij onderkennen dat elk detail telt en daarom wordt bij elk project, groot of klein, ingezet op persoonlijke begeleiding en maatwerk.

Ons aanbod van nieuwbouw in Doorn gaat verder dan alleen het realiseren van uw woonwensen; het draagt ook bij aan een duurzame toekomst. Met een groene omgeving als achtertuin en ons streven naar energie-efficiëntie en de toepassing van duurzame materialen, waarborgen we dat uw nieuwe thuis niet alleen stijlvol is, maar ook bijdraagt aan een beter milieu. Plus, onze huidige BTW-verlaging zorgt ervoor dat de hoogwaardige afwerking van uw stuc-, schilder- of isolatiewerk nu nog voordeliger is.

Kiezen voor Van Dasselaar en Van Dijk betekent kiezen voor een zorgeloos bouwproces. We begrijpen de emotionele en financiële investering die komt kijken bij de bouw van een nieuw huis. Daarom werken we met een open en heldere communicatie, en bieden we de flexibiliteit die nodig is om aan uw specifieke bouwbehoeften te voldoen. Ons doel is om de bouw van uw woning in Doorn een plezierige ervaring te maken, en we zijn pas tevreden als u dat ook bent.

Heeft u vragen, wilt u advies of bent u klaar om de volgende stap te zetten naar uw droomhuis? Neem dan contact met ons op. Of u nu een eerste schets wilt bespreken of een offerte wilt aanvragen, ons team is bereikbaar via telefoonnummer 033 – 245 93 98 of via e-mail op info@vandasselaarvandijk.nl. Samen zetten we uw droom om in een adres, waar elke dag voelt als thuiskomen.

Persoonlijke touch voor jouw bouwproject met Van Dasselaar en Van Dijk.

In de pittoreske lanen van Doorn, waar de natuur uw buur is, biedt Bouwbedrijf Van Dasselaar en Van Dijk een unieke kans om uw eigen woonplek te creëren. Wilt u een uitbouw om uw wooncomfort te vergroten of misschien uw bestaande thuis transformeren met een verbouwing? Met ons ervaren team, dat uw wensen kent en uw stijl begrijpt, zal elke steen nauwkeurig gelegd worden, zodat uw thuis naadloos aansluit bij het natuurrijke Doorn.

Wij zijn niet alleen bouwers; wij zijn droomverwezenlijkers die elk project behandelen alsof het ons eigen is. Dit betekent dat u niet alleen kunt rekenen op een persoonlijke benadering en maatwerk, maar ook op transparante communicatie en een gedetailleerde planning. Uw tevredenheid is onze drijfveer, en daarom streven we ernaar om uw verwachtingen te overtreffen met elk project dat we in Doorn en omstreken ondernemen.

Onze betrokkenheid bij uw project in Doorn stopt niet bij de oplevering. Wij staan garant voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarom werken we met de beste materialen en vakmensen uit de regio, zodat uw bouwproject niet alleen vandaag maar ook in de toekomst zijn waarde behoudt. Bovendien maken onze flexibele service en de BTW-verlaging op stuc-, schilder- en isolatiewerkzaamheden uw keuze voor Van Dasselaar en Van Dijk nog aantrekkelijker.

Heeft u vragen of wilt u uw bouwplannen met ons delen? Onze deur staat altijd voor u open. Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek waarin we samen de mogelijkheden voor uw droomhuis in Doorn verkennen. Met meer dan 30 jaar ervaring is Bouwbedrijf Van Dasselaar en Van Dijk de partner die u zoekt voor een solide, duurzaam en persoonlijk bouwproject. Maak uw droomhuis werkelijkheid – wij zijn slechts een telefoontje of e-mail verwijderd.

 

 

foto van binnenkant huis

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Schakel JavaScript in je browser in om dit formulier in te vullen.
Adres
Naar aanleiding van het invullen van uw telefoonnummer verleent u ons toestemming om u telefonisch te mogen benaderen.

VOOR MEER INFORMATIE

Vraag naar de mogelijkheden

Heeft u vragen over onze diensten of wilt u een afspraak maken, neem dan gerust contact met ons op!

Heeft u verbouwplannen?

Neem dan contact op met Bouwbedrijf Van Dasselaar en Van Dijk. We hebben specialisten voor elk bouwproject in huis.