Nieuwbouw op hoog niveau in Hoevelaken en regio Amersfoort

Zoekt u als particulier een professioneel bouwbedrijf of wilt u voor uw bedrijf een partner om een nieuwbouwproject te realiseren en woont u in de omgeving van Amersfoort? Op Van Dasselaar en Van Dijk kunt u rekenen.

Maak direct een afspraak

Samen met u ontwikkelen wij uw droompand

Wij ontwikkelen uw droompand

Uw wensen voorop

Uw droomhuis laten realiseren? Dan gaat u een proces in waar zekerheid en duidelijkheid voorop moeten staan. Bouwbedrijf Van Dasselaar en Van Dijk is de professionele partner om uw project mee te voltooien. Van ontwerp tot eindresultaat: wij staan voor u klaar.

Advies over de bouw

Advies vanaf het begin

Denkt u na over een tuinhuisje? Of bent u bezig met de ontwikkeling van een recreatiepark? Wellicht heeft u uw droomhuis laten uittekenen door een architect. Voor nieuwbouw bent u bij Van Dasselaar en Van Dijk aan het juiste adres. Uw wensen worden vertaald naar een prachtig resultaat.

Specialistische bouwwerkzaamheden

Alleen maar specialisten

Uw project dient voor u vlekkeloos te verlopen. U wilt geen problemen met ontbrekende vergunningen, onjuiste tekeningen of het verkeerde bouwmateriaal. Omdat deze zaken voor u waarschijnlijk niet vanzelfsprekend zijn, zoekt u een professional. Iemand die begrijpt wat er nodig is voor het slagen van uw project. Daarom adviseert Van Dasselaar en Van Dijk u graag.