Al 20 jaar de bouwspecialist in de regio Amersfoort

Een verbouwing aan uw huis of bedrijfspand is een persoonlijke zaak. Daarom zoekt u een partner die met zorg, betrokkenheid en aandacht uw project begeleidt. Bij Bouwbedrijf Van Dasselaar en Van Dijk in Hoevelaken bent u daarvoor aan het juiste adres. Wij zijn werkzaam in de hele regio Amersfoort, inclusief Baarn, Soesterberg, Barneveld en Harderwijk.

Heldere communicatie

Een bouwproject kan voor u erg onoverzichtelijk lijken. Dat begrijpt Van Dasselaar en Van Dijk maar al te goed. U krijgt te maken met onderaannemers, elektriciens, schilders, noem het maar op. Bouwbedrijf Van Dasselaar en Van Dijk ziet hoe lastig dat is en maakt het u makkelijk. Zo heeft u bij ons altijd één vast contactpersoon. Daarmee bespreekt u alle zaken en details. U weet altijd bij wie u terechtkunt met vragen en aanpassingen. Duidelijk, en voor u een zorg minder.

Ervaring met elk type bouwproject

Bouwbedrijf Van Dasselaar en Van Dijk is al meer dan 25 jaar werkzaam in Hoevelaken en de regio Amersfoort. In die jaren hebben wij alle soorten projecten al eens langs zien komen. Wij weten dan ook precies wat er moet gebeuren en helpen u graag van begin tot eind: de juiste vergunningen, goed materiaal, en gespecialiseerd personeel. Daarmee krijgt u zekerheid over uw project en een schitterend eindresultaat.

Goede ideeën, duidelijke afspraken

Uw wensen bespreken wij uitgebreid met u, zodat u een goed idee krijgt van de werkzaamheden en het eindresultaat. Daarna ontvangt u een heldere offerte waarin het bouwproces duidelijk voor u wordt uitgetekend. Zo behoudt u inzicht in het proces en weet u precies wat u krijgt.