Uw uitbouw in goede handen bij ons bouwbedrijf in Hoevelaken

Een uitbouw voegt ruimte en meerwaarde toe aan uw woning. Wilt u ook genieten van extra leefruimte in uw huis in de regio Amersfoort? Dan helpt Bouwbedrijf Van Dasselaar en Van Dijk uit Hoevelaken u graag. Zo heeft u geen zorgen, maar wel een fijne samenwerking met een persoonlijk en betrouwbaar bouwbedrijf.

Wij bouwen de ruimte die u nodig heeft

Meer ruimte met elke uitbouw

Meer ruimte met elke uitbouw

De woning uitbreiden met een serre, een schuur in de tuin of toch een bijkeuken aanbouwen? Bouwbedrijf Van Dasselaar en Van Dijk heeft de ervaring om de bouw vlekkeloos te laten verlopen. Wij denken graag met u mee over de ideale oplossing.

Professioneel en persoonlijk verbouwen

Professioneel en persoonlijk verbouwen

Een verbouwing mag u geen zorgen geven. Daarom heeft u één contactpersoon bij wie u terechtkunt. Door korte lijnen van communicatie weet u altijd waar u aan toe bent. Een helder proces, zodat u zich op belangrijker zaken kunt richten.

Altijd een passend bouwadvies

Altijd een passend bouwadvies

Met 20 jaar ervaring in Hoevelaken en de regio Amersfoort geven wij u altijd een passend bouwadvies. Daarnaast profiteert u nog het hele jaar van de btw-verlaging van 21% naar 6%. Een kans die u niet wilt missen. Neem dus contact op, dan komen wij graag langs voor een persoonlijk gesprek.