Verbouwen met het mooiste resultaat in de regio Hoevelaken

Heeft u verbouwplannen in Hoevelaken of de regio Amersfoort? Denkt u bijvoorbeeld aan een nieuwe trap, of wilt u eindelijk een mooi keukeneiland? Neem dan contact op met Bouwbedrijf Van Dasselaar en Van Dijk. We hebben specialisten voor elk bouwproject in huis.

Eindelijk uw droomruimte realiseren

Schuur, keuken of zolder verbouwen

Schuur, keuken of zolder verbouwen?

Wilt u uw schuur verbouwen tot werk- of woonruimte, uw droomkeuken realiseren of uw zolder opdelen in meerdere slaapkamers? Van Dasselaar en Van Dijk helpt u om uw project zorgeloos te laten verlopen. Van ontwerp tot realisatie werkt u met één contactpersoon. Zo weet u bij wie u moet zijn en praat u altijd met een professional die overzicht heeft over uw project.

Pand verbouwen tot werkplek

Pand verbouwen tot werkplek

Denkt u erover om uw pand te verbouwen tot prachtige winkel of praktische kantoorruimte? Dat zijn projecten die veel kennis en kunde vereisen. Bij Van Dasselaar en Van Dijk vindt u een partner met inzicht en ervaring. Uw project kan zo snel en efficiënt gerealiseerd worden. Daarbij houdt u overzicht over het werk en de kosten. Dus geen verrassingen achteraf, behalve een uitmuntend resultaat.

Bouwinspiratie voor elk project

Bouwinspiratie voor elk project

Wellicht heeft u nog geen idee hoe u uw bouwproject moet aanpakken. Of heeft u al een uitgewerkt plan van uw architect? Ongeacht in welk stadium uw project zich bevindt, Van Dasselaar en Van Dijk begeleidt u graag naar het perfecte resultaat met inspiratie en ideeën. En dat tegen een eerlijke prijs.